Facebook
Корзина 0

Речі які додають стрункості


Модний стильний образ – мрія кожної жінки. Але часом не всі можуть підібрати одяг, щоб виглядати красиво. Вдало підібране вбрання може повністю змінити ваш образ і підвищити впевненість у собі. Особливо це актуально у тому випадку, коли потрібно приховати деякі недоліки фігури та зробити силует більш підтягнутим та струнким.

Не потрібно впадати у відчай! Адже зробити фігуру стрункішою візуально можна. Головне – знати декілька хитрощів про те, як підібрати речі, щоб приховати таку проблему. photo_2023-08-22_18-14-20.jpg

 

V-подібний виріз

Декольте  підкреслить лінію плечей і подовжить шию та тулуб, врівноважуючи таким чином широкі стегна. Якщо у вашому гардеробі немає одягу такого фасону, спробуйте носити сорочки, розтікнувши верхні гудзики з імітацією літери V або светри та сукні де є вже цей виріз.

Светр з V-подібним вирізом - та сама річ, яка повинна бути в гардеробі у кожної жінки. Светр ідеально підкреслює зону декольте, приковуючи погляди до нього. Ідеальне лекало, добре приховає живіт. 



 

Спідниця олівець

Є ще одне стильне вбрання, яке може зробити вас елегантнішою і візуально стрункішою. Це спідниця-олівець. Вам просто потрібно з'єднати її з сорочкою, що добре сидить (не надто обтягує і не вільною), або кофтиною чи светром. Такий образ завжди буде доречним та виграшним!

Стильна спідниця із єко-шкіри стане тим самим потрібним рішенням на кожен день. Неймовірний крій, довжина за коліно, це саме те що вам потрібно для красивого модного образу


 

Сукня із запахом

Сукні із запахом також мають V-подібний виріз, але при цьому вирішують інші завдання: витягують силует і маскують животик. Такий фасон сукні можна вибрати з драпіруванням для створення вишуканого та ошатного образу, а для стилю кежуал можна використовувати простий запах.

Подивіться на цю сукню, вона неймовірна. В ній ви будете почувати себе на всі 100%. Довжина за коліна, запах та виріз робить її володарку королевою краси.

 

 

 

Завишена талія

Спідниці або штани з високою посадкою прямого крою або кльош від коліна допоможуть приховати невеликий животик і надати вам подовженого вигляду. При цьому верх повинен бути струменевим і злегка вільним. Загалом дуже важливо правильно зберігати пропорції. Вільні сорочки з вузькими брюками або спідницею, або облягаюча кофта та вільні штани палаццо з високою посадкою повністю ваш варіант образу.

Наприклад, наші штанці з високою талією та стрілкою на всю довжину, візуально подовжать силует і зроблять ваші ніжки довшими. Їх можна носити із сорочками, светрами чи кофтинами

 

NOT_COMMENT
Ми в соц. мережах
© 2010-2024 ООО «Милий дім» Всі права захищені. Користувацька угода