Facebook
Корзина 0

ІДЕАЛЬНА ЗИМОВА КУРТКА - ЯКА ВОНА?

По суті, при виборі куртки на зиму важливо звертати увагу на її прошарок - утеплювач, а також конструкцію і правильний крій. Будь-який утеплювач має свої плюси і мінуси. Розглянемо більш популярні, щоб вам було легше зробити свій вибір.

Синтепон - штучний наповнювач, який непогано зберігає тепло і невибагливий у догляді. Краще віддавати перевагу стьобаним виробам на синтепоні, задля того, щоб він не збивався після декількох прань.

Силікон - наповнювач зі штучних волокон. Має ряд переваг: легкий у використанні, гіпоалергенний, відмінно зберігає тепло, не збивається під час прання.

Біопух (тінсулейт) - екологічний наповнювач, який підходить для алергіків. Цей утеплювач також не збивається під час прання, не вбирає запахи, прекрасно зберігає тепло.

Також, слід нагадати і про щільність наповнювачей: 

-силікон 100 -150 підійде на ранню та пізню осінь
-силікон 200 підходить на євро-зиму до мінус -5-7 градусів. Слід ураховувати, якщо куртка стьобана з таким наповнювачем - вона будет легка и не товста, що дуже зручно у повсякденні
-силікон 250-300 на зиму та морози, особливо у довгих пальто/куртках. Такий наповнювач підійде на морози до -20 градусів і нижче.

Модні куртки можуть бути теплими, недорогими, а головне - поєднувати в собі всі характеристики, що ми описали вище. І це ніяка не магія, а реальність. 

Бажаємо вам знайти свою ідеальну куртку і отримувати лише задоволення під час носіння!

В нашому магазині є куртки на будь-який смак і гаманець! 

NOT_COMMENT
Ми в соц. мережах
© 2010-2024 ООО «Милий дім» Всі права захищені. Користувацька угода